17.12.2013

Kuntosalin kuulumisia

Oletko jo ehtinyt tutustua uuteen, remontoituun kuntosaliimme? Jos et vielä ole, tervetuloa tutustumaan! Remontissa kuntosaliimme on tullut pukuhuoneet naisille ja miehille, pukuhuoneissa on lukolliset kaapit sekä suihkut. Saimme myös pari uutta laitetta: uuden mahtavan selkänojallisen kuntopyörän ja HUR:in kiertolaitteen. Tule kokeilemaan! Jos laitteet eivät ole ennestään tuttuja, kannattaa tulla fysioterapeutin laiteopastukseen ensin. Näin varmistat, että harjoittelu sujuu turvallisesti ja oikealla tekniikalla.


Joulun jälkeen kannattaa tulla sulattelemaan kinkkua joko kuntosalille tai juhlasalissa ohjattuun kinkunsulatussumbaan ma 30.12. klo 12 & ti 31.12 klo 11. Kuntosaliryhmät alkavat viikolta 2 (7.1.2014) alkaen, joten kuntosalilla saa harjoitella uuden vuoden viikolla mihin aikaan vain. Talo on auki uuden vuoden viikolla klo 8-16.

Kuntosalin viikko-ohjelmaan on tullut muutamia muutoksia, kannattaa käydä hakemassa uusittu ohjelma neuvonnasta tai kirjoittaa muutokset itselleen muistiin ilmoitustaululta.
Törmäillään kuntosalilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti