3.3.2015

Seniorisäpinät 18.2.

Kampin palvelukeskus ja Liikuntavirasto järjestivät yhteistyössä Seniorisäpinät hiihtolomaviikolla 18.2. Paikalla oli fysioterapeutteja eri Liikuntaviraston yksiköistä sekä terveysasemalta ja Kampin palvelukeskuksesta.

 
 
Säpinät alkoivat yhteisellä avauksella ja lämmittelyjumpalla Kampin Liikuntakeskuksen liikuntahallissa. Halli olikin miltei täynnä innokkaita liikkujia. Alkujumpan jälkeen oli mahdollisuus valita itselle sopivaa liikuntaa. Osa jäi halliin jumppaamaan karaoken tahtiin. Palvelukeskuksen juhlasalissa saattoi kokeilla senioritansseja.



Tasapainoradalla testattiin tasapainoa erilaisten välineiden ja harjoitusten avulla. Osa välineistä oli monille ennestään vieraita. Toiset eivät olleet ennen rohjenneet istua jumppapallon päällä, mutta nyt tuli sitäkin kokeiltua.
 
 

Palvelukeskuksen kuntosalilla oli mahdollisuus saada laiteohjausta. Moni kertoi tulleensa paikalle ensimmäistä kertaa, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Loppuvenyttely pianon säestyksen tahtiin oli palauttava ja rentouttava tapa päättää säpinät. 
Lämmin kiitos kaikille osallistujille, ohjaajille ja erityisesti Liikuntaviraston Riitta Ahlstenille seniorisäpinöiden organisoinnista.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti