13.8.2015

Toiminta-Zembalot yhteistuumin!


Tiistaina 11.8. vietettiin Wirkkulassa jo toistamiseen toiminta-Zembalot. Tänä vuonna tapahtumaa oli järjestämässä Kampin palvelukeskuksen lisäksi muut etelän alueen palvelukeskukset: Kinapori, Koskela ja Töölö.



Päivä avattiin muutamalla tervetuliaissanalla, jonka jälkeen verryteltiin lämmittelyjumpalla. Sitten päästiin kisailemaan. Osallistujat jaettiin joukkueisiin ja joukkueet saivat eläinaiheiset nimet. Oli hevosia, lampaita, hyttysiä ja kanoja. Ensimmäisenä viestinä oli hernepussin kantoa päänpäällä, kainalossa ja polvien välissä. Ja mitä tyylinäytteitä olikaan! Toisena viestinä oli vesiviesti jossa osallistujat täyttivät sangon pilttipurkin avulla. Tässä vaadittiin keskittymistä ja sorminäppäryyttä ja sitä kyllä osallistujilla oli, nimittäin sen verran tasaista oli.

Kun viestit oli kisailtu saivat joukkueet tehtäväpassit. Joukkueet kiersivät Wirkkulan pihalla tehtävärastista toiseen. Rasteina oli tikanheitto, palapelin kokoaminen, frisbeen heitto, salsa tanssia, petanqueta ja aivopähkinän ratkaisemista.
Rastien lomassa kerättiin osallistujilta adjektiiveja, jotka summamutikassa yhdistettiin jo ennalta kirjoitettuun tarinaan. Päivän lopuksi tarina luettiin äänen hymyissä suin ja sitten arvottiin kaikkien osallistujien kesken huikeita palkintoja.
Tässä vielä tarina kokonaisuutena adjektiiveineen.


"Tapahtuipa eräänä uhkarohkeana päivänä, että nirppanokkainen joukko Helsinkiläisiä vietti pikkutarkkaa kesäpäivää Wirkkulassa.

Tässä kertomus siitä miten päivä sujui…

Ensin vetinen Tuija, toivotti meidät kaikki tervetulleeksi.
Seuraavaksi savisen alkujumpan ohjasivat jäätävä Linda ja uimakelpoinen Annika. Ja kimmeltävät osallistujat antoivat kaikkensa.

Jaoimme rouskuttavan ryhmän ääntelemällä riitaisasti joukkueiksi. Kirjava hernepussiviesti sai raukeisiin jalkoihimme tulista vipinää. Vesiviesti, joka oli kaikkien mielestä todella virkeä, pisti monien rakeiset vaatteet ja matalan tasapainon koetukselle. Koska moni pilvisestä joukkueestamme oli matematiikka taidoiltaan suurpiirteinen, saimme vain syvästi ihailla vaarallisia taidonnäytteitä.

Kapeisiin toimintazempalopasseihin, merkittiin muistiin luistavien tehtävärastien vastaukset. Urheilullisen Sirkun valvoma tikanheittorasti oli todella monelle kaunis laji.

Aurinkoinen Petanque, laittoi meidät kaikki pienikokoisiksi.
Vaan tuon happaman frisbeen heiton värillinen taidokkuus häikäisi jopa yllämme lentäneet makeat linnutkin.

Rakastettavalla tanssirastilla jäätelöiset helmat liehuivat ja tuliset nappaskengät viuhuivat, kun iloinen porukka suoritti murheellisia tehtäviään.

Aivopähkinärasti oli ankara, jossain vaiheessa sen ratkaiseminen teki meidät ihan anteliaaksi. Tämä vaativa tarina irtosi jo hyvin viehättävästi, eikä helpotuksen tunteella ollut mitään rajaa.

Päivän päätteeksi tämä ruskeaverinen joukko helli nauravasti toisiaan.

Arvelemme tämän päivän kokemuksen perusteella, että ensi vuoden zembalot tulevat olemaan vähintäänkin tuskallisia.

Märkä Annukka ja saastainen Tuula kiittävät teitä kaikkia tarinaan annetuista adjektiiveistä. Olemme todella kalaisia teidän virtaavasta adjektiivivalikoimastanne."
Toimintapäivän kruunasi niin ihana ja lämmin kesäsää!
Aurinkoisin kesäterveisin,
Kampin palvelukeskuksen fysioterapeutti Linda.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti