18.1.2016

METROPOLIAN SYYSSOITTO - USKALLUS

 
Kampin palvelukeskus täyttyi torstaina 26.11. Metropolian AMK:n sairaanhoitaja - ja musiikkialan opiskelijoista, jotka järjestivät yhteistyössä Metropolian syyssoitto-tilaisuuden asiakkaillemme.
 
Tilaisuuden teemana olivat muistot ja muistaminen, jossa muistisairaan mieli vaelsi menneisuudestä tähän päivään. Opiskelijat näyttelivät kohtauksia isän ja tyttären keskustelusta ja muusikot improvisoivat aiheeseen liittyvät tunnelmaa eri instrumenteilla. Yhteistyössä he saivat oivallisesti vangittua tunnelmaa muistisairaan mielen olemuksesta.
 
Tilaisuudessa Kirsti Aaltonen luki kirjasta "Maiseman tyhjyys". Runokokoelmassaan Riitta Toivonoja on lähiomaisena tulkinnut muistisairauden herättämiä moninaisia tunteita. Muusikot improvisoivat runoista välittyviä tunteita ja tunnelmia. Instrumetteina olivat mm. piano sello, viulu, kitara ja laulu. 
 
Vas. Kirsti Aaltonen ja Riitta Toivonoja
 
Yleisön kanssa opiskelijat keskustelivat ryhmissä eri teemoihin liittyviä muistoja. Aiheina oli mm. lapsuus, haaveet ja unelmat sekä tulevaisuus. Muusikot improvisoivat soittaen tarinoiden tuomia muistoja. 

Tilaisuus huipentui yhteislauluun "Maa on niin kaunis". Lämmin kiitos kaikille tilaisuuteen osallistuneille asiakkaille, opettajille Tapanille, Hannelelle ja Reetalle sekä opiskelijoille yhteistyöstä.
 
Keväällä Kampin palvelukeskuksen juhlasalissa konsertoivat  Metropolia ammattikorkeakoulun  opiskelijat eri kokoonpanoin torstaisin klo 13; 28.1., 10.3., 14.4. ja 4.5.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 
Kirjoittanut Tuija Epäilys
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti