26.2.2016

Kampin Seniorisäpinät



Keskiviikkona 24.2. järjestettiin Kampin palvelukeskuksen ja Liikuntaviraston kanssa yhteistoimin jo perinteeksi syntynyt Seniorisäpinät-liikuntatapahtuma. Tapahtuman avasi Kampin palvelukeskuksen johtaja Riitta Kauppila, joka puheessaan mm. iloitsi nähdessään niin monta senioria liikunnan parissa. Monta heitä olikin, sillä osallistujia oli lähemmäs 170. Ja mukavaa oli nähdä sekä vakio asiakkaita että uusia kasvoja.


Johtaja Riitta Kauppila piti avauspuheen


Avauksen jälkeen päästiin vauhtiin alkulämmittelyllä, jossa saatiin kaikki lihakset ja jäsenet lämpimiksi päivän urheilusuoritusta varten. Tapahtuman aikana oli tarjolla erilaisia liikuntaryhmiä aina Sumbasta Tuolijumppaan ja Keppijumpasta Sykejumppaan. Jumpissa hiki virtasi ja hymyt olivat herkässä.

Sykejumppa
Tasapainorata liikuntaviraston puolella


Sumbaa fysioterapeutti Lindan ohjaamana







Anja, joka säännöllisesti harrastaa liikuntaa, kävi ensimmäistä kertaa sumbassa. Anja piti sitä mielenkiintoisena ja osallistuisi toisenkin kerran.




Vesa on Kampin Palvelukeskuksen vakio asiakas, joka kävi kurkkaamassa mitä Seniorisäpinöissä tapahtui.



Keppijumppaajat

















Anneli sai tiedon tapahtumasta palvelukeskuksen mainoksesta edeltävällä viikolla jolloin kiinnostus heräsi. Hän tuli varta vasten keppijumppaa kokeilemaan

Jos rauhallisempaa jumppaa toivoi, niin palvelukeskuksen kuntosalilla oli avoimet ovet ja siellä sai ohjausta ammattilaisilta. Tasapainoaankin sai harjoittaa Liikuntaviraston tasapainoradalla. Ohjaajina säpinöissä toimivat Liikuntaviraston ohjaajat sekä Kampin palvelukeskuksen fysioterapeutti sekä ohjaaja.
Kahden tunnin liikunnan jälkeen lopeteltiin tapahtuma venyttelyn kera, jonka jälkeen moni suuntasi syömään koska mahat kurnivat pitkän rupeaman jälkeen.


Päivän aikana nähtiin enimmäkseen naisosallistujia mutta myös miehet olivat edustettuina. "Sain tiedon tapahtumasta Pirkkolan liikuntakeskuksesta. Olen tänään viihtynyt ja tavannut mukavia ihmisiä."



Yhteinen venyttely tapahtuman lopussa


Kiitos järjestäjille ja osallistujille. Oli ilo nähdä niin monta liikkujaa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti