14.4.2016

Kirpputorimyyjäiset

Keskiviikkona 13.4 palvelukeskuksessa oli kirpputorimyyjäiset. Myyntiaika on klo 10-14 ja myyntipöytiä on yhteensä kymmenen. Kirpputorit ovat suosittuja ja kaupankäynti sujuu mukavasti.


värikäs myyntipöytä
 
Kristiina esitelemassa Viipuri aiheinen lautassarja
Kristiina pitää väreistä. Hän on myymässä Kampissa ensimmäistä kertaa ja käy kesällä ulkokirpputorilla esim. Hakaniemessä. Posliinimaalaus on yksi hänen tärkeä harrastus ja hänellä on siitä pitkä kokemus jo 14-vuotiaasta asti. Hänen maalaustyylinsä on modernia. Lautassarja mikä hänellä on myynnissä on hänen entisen opettajansa tekemä. Hän sai paljon myytyä ja on tyytyväinen siitä.

Alli ja hänen tekemänsä virkattu laukku
 
Allilla on monia erilaisia harrastuksia. Melkein kaikki mitä hän on myymässä on itse tehtyjä: esim. virkkaamalla, neulomalla tai ompelemalla. Hän käy Kampissa maalausryhmässä. Yksi mieleinen harrastus Allille on ompeleminen.


Tauno ja hänen vaimonsa Liisa tekevät kotona kauniita yksilöllisiä helmiä. He käyvät muutenkin talossa esim. luentoja kuuntelemassa ja ehkä tulevaisuudessa vielä enemmän. Yhdessä he ovat askarrelleet jo 10 vuotta ja myynnistä saamillaan rahoilla he haluavat matkustaa Tallinnaan tai Lontooseen, jossa asuu sukulaisia.
Lasikoruja esillä

Kirsti esittelee koristelemaansa posliinimukia
Kirsti on ollut eläkkeellä 25 vuotta ja hänen elämässä on tärkeä harrastus posliiniaskartelu.

Posliinia myynnissä


Kiitos myyjille ja asiakkaille!
Seuraavat kirpputorit ovat 27.4.2016 ja 18.5.2016 klo 10-14


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti