9.1.2017

Lapsuuden aarteita esillä näyttelyvitriineissä

Kampin palvelukeskuksessa kokoontuva ristipistokerho "X-pistiäiset" kokosi meidän kaikkien iloksi ihanan näyttelyn lapsuuden leluistaan ja kirjoistaan. Näyttelyn avasi asiaan kuuluvasti torvisoittoesitys ja nauhanleikkaamis- seremonia. Esillä olevat aarteet kirvoittivat avajaisvieraat iloiseen puheensorinaan ja muisteluihin.



 







Palvelukeskuksen tiloissa järjestetään jatkuvasti erilaisia näyttelyitä. Esillä voi olla esineitä, valokuvia, maalauksia. Ajoittain palvelukeskuksen kädentaitoryhmien tuotoksia on myös esillä ihasteltavana. Vitriinien lisäksi myös ruokasalin seinillä on kuvataideryhmien ja yksittäisten taiteilijoiden töitä. Näyttelytilojen varaustilannetta voi tiedustella neuvonnasta.



2 kommenttia:

  1. Anonyymi19.2.17

    Kivoja kuvia ja tapahtumia. Nyt on kuitenkin helmikuu jo puolessavälissä. Eikö ole tapahtunut mitään blogissa mainitsemisen arvoista? Talo on täynnä porukkaa joka päivä, nähdäkseni täällä on paljonkin huomionarvoista.

    VastaaPoista
  2. Hei! Hienoa huomata, että blogin tapahtumat kiinnostavat. Alkuvuosi on tosiaan ollut blogissa hiljaista vaikka talossa onkin ollut aivan tavanomainen vauhti päällä. Toimituskunta on ollut eri syiden johdosta vähemmän koneen ääressä mutta emmeköhän pian taas pääse normaalirytmiin kiinni :)
    Aivan kaikista tapahtumista emme juttuja kirjoita, varsinkaan jos samankaltaisesta aiheesta on jo aiemmin teksti julkaistu. Mutta yritämme kertoa palvelukeskuksen toiminnasta ja henkilöistä mahdollisimman monipuolisesti :)

    VastaaPoista