21.6.2018

Retki Mustasaareen

Heippa! Täällä kirjoittaa Julia, kesätyöntekijä. Olen täällä töissä kesäkuun ajan ja nyt on jo kolmas viikko menossa. Tämä on ensimmäinen työni ja olen viihtynyt hurjan hyvin, yleensä päivät ovat rentoja ja ovat kuluneet mukavasti asiakkaiden kanssa rupatellen. Pääosin olen palvellut olkkarissa, mutta olen päässyt tekemään paljon muitakin hommia muun muassa käsityöluokassa ja siivoushommissa. Nyt kerronkin vähän erilaisesta työpäivästäni.
14.6. lähdimme pienen porukan kanssa retkelle Mustasaareen. Sää oli mitä ihanin, lämmin ja aurinko paistoi koko päivän. Saarelle tuli meidän lisäksemme paljon lapsia päiväleireille. Saarelle matkustimme veneellä, josta näimme kauniita maisemia. Saarella saimme oppaaksemme kirkon työntekijän. Hän esitteli meille saaren omaa kappelia ja kertoi sen historiasta.
Seuraavaksi suuntasimme maittavalle lounaalle. Tämän jälkeen lähdimme kiertämään saarta kävellen. Matkalla törmäsimme lampaisiin, joita pääsi silittämään. Saarella asuu myös kanoja ja kaneja. Suloinen lintuperhekin sattui vastaan.
Päivä sujui rattoisasti saaren luonnosta nauttien ja samoillen. Uimaankin olisi saarella päässyt, mutta vesi taisi olla vielä vähän liian kylmää. Lopuksi menimme vielä nauttimaan pullakahvit ja sitten suuntasimme takaisin veneellä kotia kohti. Tällaisia työpäiviä voisi olla enemmänkin!
Kuvassa jutun kirjoittanut Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti