22.8.2013

Diskussionsgrupp för personer över 60 år i Kamppi


Remontoitu palvelukeskus on avannut ovensa tällä viikolla ja paljon on ollut ensimmäisten päivien aikana innokkaita kävijöitä ja tutustujia uusittuihin tiloihin. Sen lisäksi, että tilamme on uusittu, olemme miettineet myös olemassa olevia palveluitamme. Kuinka pystymme myös jatkossa tarjoamaan ajankohtaista toimintaa ja palveluja asiakkaillemme ja huomioida myös erityyppiset asiakkaat tarjonnassamme?

Yksi askel tähän suuntaan on tietoinen päätös huomioida toista kotimaista kieltämme äidinkielenään puhuvat asiakkaat, eli ruotsinkieliset iäkkäät helsinkiläiset, entistä vahvemmin toiminnassamme. Onkin hienoa kertoa, että palvelukeskuksessa alkaa syksyllä suomenkielisen Senioripysäkki -keskusteluryhmän lisäksi myös ruotsinkielinen ryhmä, jota ohjaa Sosiaali- ja terveysviraston ruotsinkielisen tiimin lähityöntekijä. Alla lisätietoja ryhmästä:  

Diskussionsgrupp för personer över 60 år:

Åldrandet hämtar med sig stora förändringar i livet och det kan lätt bli så att vi glömmer bort att vårda vår mentala hälsa. Senioripysäkki ordnar diskussionsgrupper avgiftsfritt en gång i veckan på 1,5 timme. Gruppen består av 5-10 deltagare som handleds av professionella handledare inom social- och hälsovård. I gruppen har du möjlighet at lindra ensamhet och hitta likasinnade på ditt eget modersmål.
 Mera information: Gun  Sjöblom tfn: 09 310 28055

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti