16.8.2013

Kampissa nähdään!

Odotus on ohi! Suuri remonttiurakka on edennyt siihen vaiheeseen, että voimme avata Kampin palvelukeskuksen ovet asiakkaille Salomonkadulla ensi viikon maanantaina. Vuosi on vierähtänyt ja paljon on saatu aikaan, mutta yllätyksiltäkään ei ole vältytty. Talossa on jäljellä pientä puhdetta remonttimiehille vielä vähäksi aikaa, joten aloitamme syksyn rajoitetulla toiminnalla, sillä kaikki tilat eivät ole vielä käyttövalmiina.

Ensi viikon maanantaina aukeaa kuitenkin uuden biljardihuoneen ovet, retkimyynti, Palmian kahvio ja ruokala sekä muutamat kerhohuoneet. Tällä hetkellä pohjakerroksen kädentaitojen tilat, kuntosali ja pesutupa eivät ole vielä käytössä.

Ensimmäisen viikon ohjelmaan mahtuu yhteislauluja ja musisointia kahviossa. Juhlasalissa tanssitaan tiistaina Antero Ketosen tahtiin ja perjantaina tanssiväkeä viihdyttää Marino&Sunrice Orchestra tuttuun tapaan klo 13-15.

Nyt voimme taas sanoa: "Nähdään Kampissa!" 


 

2 kommenttia:

  1. Anitta18.9.13

    Olisi mukava, jos nettisivujen tiedot saataisiin oikeiksi.Nyt esim neulekahvilan sanotaan olevan auki sekä maanantaina, että keskiviikkona. Kävin tänään (ke) eikä kuulemma ole kuin maanantaisin. Lisäksi nettisivuilla sanotaan neulekahvilan olevan 3. krs. Onkin kuulemma pohjakerroksessa. Entäs kellonaika, alkaako klo 12.30 vai klo 13.
    Harmittaa turha matka.

    VastaaPoista
  2. Hei Anitta!

    Kiitos kommentistasi! Pahoittelemme, että nettisivujemme tieto on ollut vanhetunutta Neulakahvilan kohdalla. Tiedot on päivitetty ja pyrimme jatkossa pitämään nettisivumme ajantasaisina!

    VastaaPoista