31.10.2013

Pepe ja Kansallis-Kuoro

Kampissa on harvoin kuultu yhtä voimallisia aplodeja ja innostuneita huudahduksia kuin Pepe Willbergin ja 104-vuotiaan Kansallis-Kuoron Kesää muistellessa -konsertissa keskiviikkona 30.10. Pepe tarjoili kuulijoilleen klassikkoja aina 60-luvulta lähtien. Ohjelmassa kuultiin mm. Saat miehen kyyneliin, Hermes ja Aamu. Laulujen välillä Pepe hauskuutti yleisöä kokemuksilla uransa varrelta. Vai mitäs sanotte tästä: ”Osallistuimme Syksyn sävel-ohjelmaan vuonna 1973. Tulosta odottelimme parisen viikkoa, sillä äänestys tapahtui postikorteilla. Olimme vuorenvarmoja voitosta, mutta toisin kävi, taisimme olla viidensiä. Pientä katkeruutta rinnassa, jopa koston omaisesti, olenkin siitä lähtien viihdyttänyt suomalaisia kappaleella jonka seuraavaksi esitän.” Tiedättekö muuten mikä kappale oli kyseessä?


Kansallis-Kuoron osuus toi pop-henkiseen konserttiin kansallisromanttisia vaikutteita. Kuoron ohjelma sisälsi pääosin perinteisiä suomalaisia kuorolauluja perinteisin ja modernein sovituksin. Yleisö sai osallistua lauluihin, ja siitähän Kampissa innostuttiin.

Sali oli lähes täynnä ja tunnelma katossa. Kiitos Lähimmäistoiminnalle, joka tarjosi asiakkaille ja vapaaehtoisille paitsi konserttielämyksen, myös pullakahvit!

1 kommentti:

  1. Anonyymi5.11.13

    Oli se hieno ilta. Ja äänetkin olivat nyt kohdallaan. Kauniit kiitokset järjestäjille !

    VastaaPoista