2.7.2014

Tule ja tutustu!

Tuija ohjasi Tule ja tutustu -ryhmän tällä viikolla.


Kesän aikana suurin osa vakioryhmistä pitää toiminnastaan taukoa ja sekä ryhmänohjaajat että osallistujat lomailevat. Syksyksi onkin sitten taas luvassa paljon harrastusmahdollisuuksia niin ennestään tuttujen kuin aivan ihan uusienkin ryhmätoimintojen puitteissa.

Jos et vielä tunne palvelukeskuksen toimintaa tai haluat muuten vain tavata uusia ihmisiä, voit tulla piipahtamaan koko kesän ajan kokoontuvaan Tule ja tutustu -ryhmään keskiviikkoisin klo 13 alkaen. Ryhmä on avoin ja sitä ohjaava ohjaaja vaihtuu viikoittain. Ryhmän ajatuksena on esitellä talon toimintaa ja tutustuttaa asiakkaat erilaiseen tarjontaan. Ohjelmassa tähän mennessä on ollut muun muassa visailuja, yhteisiä keskusteluja, erilaisia kädentaitoja, tutustumista palvelukeskuksen tiloihin jne.

Ryhmässä on ollut mukana aivan uusia kasvoja, asiakkaita, jotka ovat käyneet aiemmin lähinnä Kampissa vain ruokailemassa ja muutama konkarikävijäkin on tullut paikalle.

"On mukava tavata uusia ihmisiä ja tutustua henkilökuntaan", kommentoi eräs miesasiakas, jolle palvelukeskustoiminta on hyvinkin tuttua ennestään, mutta hän päätti silti tulla piipahtamaan ryhmään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti