23.6.2014

Liikuntapäivä Wirkkulassa

 
Liikuntaviraston ohjaajat ohjasivat alkujumpan
 

Juhannusviikon keskiviikkona Liikuntavirasto ja Kampin palvelukeskus järjestivät yhteistyössä liikuntapäivän Pihlajasaaren Wirkkulassa. Ohjelma alkoi tervetulosanojen jälkeen Liikuntaviraston reippaalla alkujumpalla viherkentällä hanurimusiikin tahdissa. Vaikka sää oli hieman kolea niin jumpan aikana tuli varmasti kaikille lämmin!



Yhdessä on hyvä miettiä luontopolun rasteja
 

Ohjelma jatkui luontopolulla. Osallistujat saivat kartan Pihlajasaaresta ja karttaa lukien piti löytää rasteja eri puolilta saarta. Rasteilta kerättiin kirjaimia, joista pystyi lopuksi muodostamaan eläinkuntaan kuuluvan sanan. Jos luontopolku jäi sinulta väliin, rastit ovat edelleen Pihlajasaaressa, kysy karttoja henkilökunnalta ja lähde luontopolulle vaikka tällä viikolla!
 
Ilkka Pulli kertomassa Pihlajasaaresta
 

Osa osallistujista jäi kuuntelemaan musiikkia ja syömään makkaraa sekä Wirkkulan kuuluisia suussa sulavia lettuja. Tapani Luhtaranta vastasi asiakkaiden viihtymisestä kauniilla hanurimusiikilla.
Päivän ohjelma jatkui Ilkka Pullin kertomuksilla ja historiikillä Pihlajasaaresta.
 
Joukkuekisailua viherkentällä


Ohjelma päättyi joukkuekisailuihin viherkentällä. Kisailuissa oli mm. erilaisia viestejä ja tarkkuusheittokisa. Kaikki kisailuihin osallistujat palkittiin lopuksi pienillä palkinnoilla.
 
Vaikka sää vaihteli auringonpaisteesta kuurosateisiin, oli osallistujia reilu sata. Yhdessä on hauskinta liikkua!

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti