6.6.2014

Wirkkulan kesä on käynnistynyt!

Marja, Petri ja Auli valmistautuvat ruokkimaan nälkäiset avajaisvieraat.
 

Kesäkuu otettiin vastaan aurinkoisessa Pihlajasaaressa Wirkkulan avajaisviikon tohinassa. Tarmokas vapaaehtoisten talkoolaisten ryhmä urakoi virkistyskeskuksessa tiistaina ja keskiviikkona, jotta huvila ja sen ympäristö saatiin edustuskuntoon taas pitkän talvikauden jälkeen, jonka aikana talo on aina tyhjänä ja kylmillään.
 
Brita istuttaa kukkia ampeleihin ja nyppii kukkapenkistä rikkiruohot pois.
 
Kampin oma vahtimestari ja kesätyöntekijämme kokosivat uudet puutarhakalusteet, jotka tilattiin tätä kesää varten Wirkkulaan. Pihan ilme saikin kohotuksen, kun uudet kalusteet saatiin asetettua paikoilleen.
 
Markku ja Pekka suunnittelevat, kuinka kalusteet kootaan.
 
Rankan työpäivän jälkeen uudet penkit testattiin!
 
Avajaisohjelma noudatteli perinteitä; ensin kuultiin palvelukeskuksen johtajattaren puhe, sitä seurasi papin tervehdys ja Liikennelaitoksen puhallinsoittokunta vastasi musiikista.
 

Palvelukeskuksen johtaja Riitta avasi tilaisuuden puheella.
 

 
 
Parisatapäiselle vierasjoukolle paistettiin vapaaehtoisten avulla grillimakkaraa ja jälkiruoaksi tarjottiin pullakahvit. Tarjottavat maistuivat ja vieraat tuntuivat viihtyvän erinomaisesti.
 
Puhallinsoittokunta valmiina aloittamaan soiton.
 
 
 
Nyt kun avajaiset ovat takana, on hyvä suunnata katse eteenpäin ja kohti Wirkkulan kesää. Luvassa on monipuolinen ja vilkas kesä siitäkin huolimatta, että kuuluisa vapaaehtoisten ylläpitämä lettukahvio on tänä kesänä avoinna vain arkisin. Tervetuloa ja nähdään Pihlajasaaressa!  
 
 
 
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti