22.5.2014

Musiikkiteatteri Kapsäkki esiintyi kevätjuhlassa





Kevät on edennyt hurjaa vauhtia ja pian käännämme kalenterin sivun toukokuun viimeiselle viikolle. Tänään juhlimme palvelukeskuksessa kevätjuhlaa. Kevään kääntyminen kesäksi näkyy Kampissa myös siten, että talon tavallinen vilkas arki on rauhoittunut, nimittäin monet kurssit ja harrasteryhmät ovat siirtyneet jo kesäntauolle.
Tänä keväänä kevätjuhlan ohjelmasta vastasi musiikkiteatteri Kapsäkki esityksellään "Kotirintaman naiset". Esitys koostui vuoden 1944 radiohiteistä ja sitä kevensi naistenlehtien kirjoitukset ja naisille suunnatut mainoslauseet, jotka kuvasivat naisten arkea sota-aikana. Aivan täysimittaista esitystä Kampissa ei nähty, vaan kolmikko Ira Kaspi, Reetta Ristimäki ja Eliina Mäkiranta olivat räätälöineet meille hieman lyhyemmän maistiaisen varsinaisesta esityksestä.  


 


Kysyimme hieman esitystä seuranneelta yleisöltä, mitä he pitivät näkemästään. "Nostalginen. Eikö se tarkoita niinkuin muistoja herättävää? Minä sanoisin, että se oli nostalginen", vastasi eräs yleisössä ollut naishenkilö. Muukin yleisö tuntui pitävän esityksestä, sillä lopuksi juhlasalissa raikuivat aplodit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti