5.5.2014

Kaikki laivaan, on täällä kunkut merien!


Risteilyisäntämme toivotti kaikki matkustajat iloisesti mukaan Kampin "Wappu risteilylle" viime perjantaina. Wappumatinea järjesttiin tänä vuonna merellisissä tunnelmissa: palvelukeskuksen henkilökunta muuntautui laivaston miehistöksi ja kannella olikin kapteenin palveluksessa laivapoliisi, laivatohtori ja liuta reippaita merimiehiä. Risteilyväkeä hauskuutti laivatrubaduuri suoraan villistä lännestä.


Laivan yläkannella vapaaehtoiset järjestivät Wappubuffeen. Risteilyväen suosikiksi nousivat vohvelit hillon ja kermavaahdon kera. Wappumatinean konsertin jälkeen tanssittiin vielä kaksi tuntia ja tunnelma yläkannen tanssisalissa olikin tiivis ja kuuma - virvoittava sima teki kauppansa tanssiväelle!




Risteilyn aikana oli käynnissä "Paras puku" -kilpailu. Paikalla oli mitä mielikuvituksellisimpia hahmoja ja raadin valintatehtävä ei ollut alkuunkaan helppo! Lopulta palkinnot saivat neljä iloista wappuristeilijää: Pocahontas, Prinsessa Ruusunen, kukkaistyttö ja Zorro. Voittajat saivat rintaansa arvomerkit ja lahjakortit Palmian kahvioon, kiitos kaikille pukeutujille!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti