19.5.2014

Kampin vapaaehtoisten kevätretki Sastamalaan



Kuvat Urho Vuori
 
Pari viikkoa sitten, eräänä toukokuisena torstaiaamuna lähdimme Kampin vapaaehtoisten kevätretkelle Sastamalaan. Retkelle osallistui viitisenkymmentä vapaaehtoista ja kaksi henkilökunnan edustajaa.


Menomatkalla pysähdyimme kahville ja jaloittelemaan. Sastamalaan päästyämme tutustuimme opastetusti Pyhän Olavin kirkkoon. Kirkkokierroksen jälkeen käänsimme bussin keulan kohti Vammalaa, jossa retkeläisiä odotti Liekorannan kestikievarin notkuva noutopöytä. Lounaan jälkeen matka jatkui Ihanamäen laukkutilalle Äetsään, jossa oli mahdollisuus tehdä ostoksia.


Äetsästä jatkoimme puolestaan Punkalaitumen Yli-Kirran talonpoikaismuseoon, josta Mauri Kunnaksen Koiramäki-kirjatkin ovat saaneet alkunsa. Museolla retkeläisille odottivat pullakahvit, jonka jälkeen talonpoikaismuseon opas kertoi talon historiasta. Osa ryhmästä tutustui myös museon ulkoalueisiin. Seuraavaksi pysähdyimme Humppilassa, jossa oli tarjolla iltapäiväkahvit ja ostosmahdollisuus. Paluumatka sujui bussissa rattoisasti vitsejä kertoen ja yhteislauluja laulellen.



Ilma ei suosinut tämän vuoden retkeä, oli sateista, tuulista ja kylmää, mutta muuten kaikki sujui hyvin. Retkeläiset kiittelivät järjestäjiä mukavasta ja onnistuneesta päivästä.

2 kommenttia:

  1. Voitteko ladata näiden neljän kuvan lisäksi vielä muutaman, vai vievätkö liikaa tilaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kommentti! Yritämme tosiaan pitää jutut melko kompaktin kokoisina, jottei niistä tule liian raskaita. Lisäsimme tähän juttuun lisää kuvia. Kiitos kuvaajalle onnistuneista otoksista!

      Poista