21.8.2014

Päivätanssit


Kampin palvelukeskuksessa järjestetään päivätansseja kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja perjantaisin. Perjantain tanssit ovat suosituimpia kuin tiistain tanssit. Tansseissa tanssitaan aina elävän musiikin tahtiin, orkesteri ja laulaja vaihtuvat joka kerta.

Tansseissa on rento tunnelma ja usein miehet tulevat hakemaan jo tutuksi tulleita naisia tanssimaan. Väliaika on 15 minuuttia, sillä aikaa orkesteri ja laulaja pitävät tauon. Tauon aikana ihmiset voivat käydä jaloittelemassa tai tanssia levymusiikin tahdissa jos haluavat.
 
Kiertelin tansseissa haastattelemassa ihmisiä kyselemällä, millä mielellä olet lähtenyt tanssimaan, onko tanssin alkamisajankohta hyvä tai kaipaisitko jotain muutosta tansseihin.

Eräs mies antoi palautetta, että tanssilattia voisi olla vähän liukkaampi. Pari naista puolestaan kiittelivät hyvistä orkestereista ja antoivat kehuja tanssipartnereilleen.

Tanssimaan voi myös tulla ilman omaa paria, joskin eräs tanssija kertoi, että miehet uskaltavat hakea uusia tai ennestään tuntemattomia naisia vähän turhankin varovaisesti tanssilattialle.



Vähän ennen tanssien päättymistä suurin osa ihmisistä alkoi lähteä, mutta jotkut jäivät vielä tanssimaan loppuun saakka. Minulla oli hyvä fiilis ja tykkäsin kovasti haastatella tanssijoita ja musiikki ja laulu oli hyvää. Minulle jäi erityisesti viime perjantain tansseista mieleen nuori laulajapoika, jolla oli hyvä lauluääni ja hyvät musiikkikappaleet. Hän oli panostanut esitykseen niin tunteella ja herkistävällä tavalla, että se sai minut hyvälle mielelle.
 
Blogimerkinnän kirjoitti Kampissa työharjoitteluaan suorittava Sami. 
 
 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi28.2.16

    Olisi mukava jos teidän tanssi-ilmoitukset olisi myöskin Suomen tanssipalvelimessa mainittu

    kiitos nimettömänä pysyvä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! Tanssit ei mainosteta Suomen tanssipalvelimessa koska Kampin Palvelukeskuksen tanssit on tarkoitettu vain Palvelukeskuksen asiakkaille. -Ohjaaja Svenja Severin

      Poista
  2. Anonyymi7.11.16

    Kuinka asiakkaaksi pääsee, jotta voi tulla tanssimaan? Kysyy mies 67 v. Vantaalta.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi22.1.17

    Hei, Eikö voisi olla aina sekahaku, niin silloin olisi kivampi tulla , kun tietää ettei tarvitse olla seiräruusuna.

    VastaaPoista