21.11.2014

Ystäväpiiri


 
Tämän syksyn ystäväpiiri on edennyt jo neljänteen kertaan ja ryhmäläiset tulevat odottavin mielin mukaan torstai aamuisin. Tällä kokoontumiskerralla valmistimme yhdessä kolmen ruokalajin lounaan ja ruokailimme Kampin viihtyisässä asiakastilassa. Alkuun nautimme katkarapucocktailit, pääruokana oli kermainen lohikeitto ja jälkiruokana creme brulee kahvin kera.
Seuraavalla kerralla on luvassa teatterielämys, nimeltään Vieraskirja. Esitys on Töölön monipuolisessa palvelukeskuksessa, joka on uusi paikka usealle ryhmäläiselle. Tänä syksynä pidämme tietysti myös pikkujoulun ja teemme tunnelmallisen retken Talvipuutarhaan. Ryhmä jatkaa ensi vuoden puolelle erilaisin mielenkiintoisin teemoin, kuitenkaan unohtamatta alkuperäistä syytä ryhmään hakeutumiselle. Ohjaajina toivomme, että onnistumme ryhmän vertaistuen ja oman panoksemme avulla ryhmän tavoitteissa, joita ovat yksinäisyyden tunteen lievittäminen ja jakaminen sekä yhdessä tekeminen ja kokeminen.

Ystäväpiiri-ryhmiä aloittaa säännöllisin väliajoin sekä meillä, että muissa palvelukeskuksissa. Ryhmää ohjaavat koulutetut ryhmänohjaajat.

Talvisin terveisin
ohjaajat Marja ja Jaana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti