27.11.2014

Meriittijuhlassa kiitettiin vapaaehtoisia!



              
 
                Hyvistä hermoista,
                hellistä halauksista,
                varmoista vastauksista,
                mukavasta naurusta,
                rakkaudesta lähimmäisiin.
                Niistä on Kampin 
                vapaaehtoiset tehty! 
 
 
 
 
 
 
Tänään kiitimme vapaaehtoisiamme perinteisen, jokavuotisen Meriittijuhlan merkeissä. Palvelukeskuksen toiminnassa on tällä hetkellä mukana 223 vapaaehtoista, jotka toimivat muun muassa Raflassa, Retkitiimissä, Olkkarissa, narikassa, kirjastossa, oppaina, terveydenhoitajina ja ryhmänohjaajina. Pelkästään erilaisia vapaaehtoisten ohjaamia harrastusryhmiä on liki 50!

Vapaaehtoisuus antaa myös vapaaehtoiselle itselleen paljon. Useissa tutkimuksissa on osoitettu, kuinka vapaaehtoistoiminta vaikuttaa positiivisesti vapaaehtoisen omaan terveyteen ja hyvinvointiin. Moni Kampin vapaaehtoinen on yhtä mieltä siitä, että toiminnan myötä omat sosiaaliset verkostot ovat laajentuneet; vapaaehtoiset muodostavat hyvän porukkan ja toiminnan kautta oma kaveri- ja ystäväpiiri laajenevat.

Palvelukeskuksen 25-vuotisjuhlia vietettiin aiemmin syksyllä. On hienoa myös huomata, että vapaaehtoisissamme on joukko aktiiveja, jotka ovat olleet toiminnassa mukana viiden, kymmenen tai jopa tätäkin useamman vuoden ajan!


Juhlatunnelmissa,
vapaaehtoistoiminnan ohjaajat Tiia ja Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti