29.5.2015

Lento-kuoron 25-vuotisjuhlakonsertti



Jotkut teistä saattavat muistaakin ajan, kun Lento-kuoro oli suuri. Olimme parhaassa ajassa esillä. Kuoroa tuolloin johtanut Terttu Raatikainen ajatteli, että johan meitä on paljon – jospa kuorolle annettaisiin nimi.

Terttu kysyi meiltä kuorolaisilta, sopisiko Lento, joka tarkoittaa musiikkitermein hitaasti – olemmehan jo varttuneita laulajia. Terttu oli täynnä musiikkia. Tuolloin, 1990-luvulla, kuorossamme lauloi parhaimmillaan jopa 40 henkilöä. Kuorollamme oli useita esiintymisiä eri paikoissa, toki esiinnyimme paljon myös Kampin Palvelukeskuksessa .
 
 
 
Terttu Raatikainen antoi kaikkensa Lennolle, 20 vuotta. Hänen lopetettuaan kuoromme johtajana, muutama meistä etsi Kampin palvelukeskuksesta lauluintoisia, kunnes tapasimme yllättäen Terhikki Sumarin, pelastajamme. Terhikki valoi meihin uskoa, vaikka olimmekin jo tuolloin varsin pieni ryhmä kuoroksi.

Moni kuoromme jäsen on sittemmin seurannut Terttu Raatikaista ihanimmille laulumaille. 25-vuotisjuhlakonsertillamme haluamme muistaa Lennon kulta-aikaa ja Terttua, sekä juhlistaa sitä, että pienelläkin kuorolla on mahdollisuus 25-vuotiseen juhlaan.
 
Niin, vaikka olemme pieni joukko vaan.

Aina muistamme suurta Lentoa

Terhikin valtavan voiman myötä.

Hän kanssamme tehnyt on suurta työtä.

Että kunnialla onnistuisi juhla tää.

Sen tahdoimme kaikki yrittäen yllättää.

Tekstin ja runon kirjoitti Lento-kuorossa 25 vuotta laulanut Maija-Liisa Backas.
 

Lento-kuoro päättää täten myös viikoittaiset kuoroharjoituksensa Kampin palvelukeskuksessa. Kiitämme kuoroa kuluneista vuosista ja toivotamme kuorolaisille ja Terhikille hyvää jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti