11.11.2015

Enterin ikinörtit kutsuvat Kampin kimmat ja kundit tutustumaan digipelaamiseen!


 
Seniorit pelaavat Kampin palvelukeskuksen juhlasalissa maanantaina 16.11. klo 14 - 16.
Salissa on melkoisesti säpinää, kun mahdollisesti sadat ikäihmiset kokeilevat pelaamista kännyköillä, tableteilla ja tietokoneilla.
Mielikuvasi tietokonepeleistä saattaa muuttua - digipeleissä on paljon muitakin kuin sota- ja räiskintäpelejä. Seniorit ovat erilaisia, tarpeet ja kiinnostukset erilaisia, siksi Kampissa esitellään monenlaisia pelejä eri tarkoituksiin. Valinnanvaraa on vaikka pasianssista imperiumin rakentamiseen.

Joku hakee peleistä viihdettä ja ajanvietettä, toinen apua muistin ylläpitoon ja oppimiseen. Joku löytää pelin kautta liikkumisen riemun ja saa pontta fyysisen kunnon ylläpitoon. Monelle ikäihmiselle pelaaminen on tie yhdessä olemiseen ja yhteisöllisyyteen.
Pelaamisen ja peleihin tutustumisen ohella tapahtumassa on tarjolla myös tietoa digipelaamisen hyvää tekevistä vaikutuksista. Isovanhemmille on tarjolla tietoa myös lasten/ nuorten pelaamisesta.

Tule kokeilemaan innostutko sinä digipelaamisesta!

Kom och bekanta dig med de många möjligheterna att spela online!


Ikinörtti  http://ikinortti.blogspot.fi/2015/11/seniorit-ja-tietokonepelit.html

Teksti: Aulikki Uusitalo-Kasvio

1 kommentti:

  1. Anonyymi18.11.15

    Tämä oli hieno, innostava ja monipuolinen tapahtuma. Toivottavasti saadaan pikapuoliin uusiksi vaikkapa pienimuotoisempana.

    VastaaPoista