17.5.2016

Aurinkoinen kevätretki Tuusulanjärvelle


Kevät merkitsee sitä, että Kampin vapaaehtoiset lähtevät kevätretkelle. Matkakohteet olivat Halosenniemi, Ammattiopisto Keuda (lounastauko), Erkkola ja Lottamuseo, jossa nautittiin myös iltapäiväkahvit. Vapaaehtoinen Kaarina kertoi, että retken tunnelma oli myönteinen ja yhteisöllisyys suuri. Nämä retket ovat tärkeitä, koska näin vapaaehtoiset pääsevät lähtemään arkisesta elämästä ulos luontoon ja voivat rauhassa viihtyä muiden seurassa.


Ensimmäinen kohde: Halosenniemi
Aikataulu oli erittäin hyvin suunniteltu eikä kiirettä ollut yhtään, vaikka kohteita oli paljon. Sää ei pettänyt ja aurinko paistoi koko pitkän päivän.


Aleksis Kiven kuolinmökki


Kiitos Lähimmäistoiminnalle, joka tuki tätä retkeä, ilman sitä ei olisi ollut mahdollista lähteä mukaan näin edullisesti. Kiitos kaikille osallistujille ja erityisesti kiitetään Sallia, Ilkkaa ja Sakaria, jotka suunnittelivat retken ja toimivat matkan vetäjinä. Henkilökunnasta pääsivät mukaan sosiaaliohjaaja Tarja ja ohjaaja Svenja. Lähes saman sisältöinen Lähimmäistoiminnan tukema asiakasretki toteutetaan to 19.5.


Mukaan kyytiin Lottamuseosta Kukkataloon



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti