18.3.2014

Pata ilman burgundia



Kampin kokkauskurssilla vieraili maanantaina oikea visionääri, keittiömestari William Pyy, kamppilaisille tutummin "Popi". Popin opastuksella valmistui herkullinen kasviskeitto tuoreista raaka-aineista ja houkuttelevan tuoksuinen Burgundinpata.





Kaikki ei kuitenkaan mennyt aivan alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Kurssilaiset nimesivät pääruoan lopulta "padaksi ilman burgundia", sillä tällä kertaa ryhmän piti pärjätä ilman punaviiniä.


  
Kurssi kokoontuu tänä keväänä vielä kaksi kertaa, maanantaina 24.3. ja 31.3. klo 10-12. Uusi kurssi aloittaa taas ensi syksynä ja sinne ovat tervetulleita kaikki perusruoanlaittotaitoja opettelemaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti