21.6.2016

Liikuntapäivä ikääntyneille 14.6.2016


Wirkkulassa Pihlajasaaressa järjestettiin jo seitsemännen kerran liikuntapäivä yhteistyössä Liikuntaviraston ja eläkeläisjärjestöjen kanssa. Päivän avasi Eläkejärjestöjen puheenjohtaja Risto Björkman ja Tuija toi Kampin tervehdyksen. Liikuntaviraston Riitta ohjasi letkeän alkujumpan Tapani Luhtarannan haitarimusiikin säestyksellä.

Päivän aikana oli mahdollisuus osallistua mm. luontopolkukierrokseen, aivojumppaan tai laulaa yhteislauluja Riston ja Tapanin johdolla. 

Kampin vapaaehtoisten puhvettista sai ostaa maistuvia makkaroita perunasalaatilla tai hörpätä kahvit viinerin kera. Nuotiopaikalla kävi välillä kunnon kuhina, kun asiakkaat paistoivat omia eväsmakkaroitaan.  Wirkkulan luonnon helmassa eväät maistuvat hyvältä!

Päivä oli jälleen kerran ikääntyneiden suosiossa, sillä paikalle saapui runsaslukuinen joukko liikunnanystäviä. Ilmojen haltia oli mitä suosiollisiin, aurinko helli innokkaita liikkujia pilvettömältä taivaalta!

1 kommentti:

  1. jorma laaksonen30.6.16

    liisa,raili,kalevi,jorma,vietimme wirkkulassa päivää 29.6.2016 kesä kauneimillaan.mukana oli räiskäleitä makkaraa lämmitimme grillissä kustannukset 5 € kahvit tarjosi talo,ei ollut tungosta ehkä vieraskirjaan tuli jopa 5 nimeä,henkilökunta 3 olivat hyvillään kun vietimme päivää siellä ja heillä oli seuraa, tällänen paikka ja ihmisiä vähän tulkaa ihmeessä saareen sillä jos ei ihmiset käy siellä voi olla että koko paikka sujetaan miten sit suu pannaan ei muuta kun omat eväät mukaan ja viettämään mukavaa kesäpäivää wirkkulassa, vene kujettajakin oli huolissaan kun väki väheni

    VastaaPoista