29.6.2016

Kirsti

Kuluvan kesän aikana on Kampissa aiempia vuosia enemmän erilaisia ryhmätoimintoja. Täysin uutta ovat Kirsti Koposen ohjaamat ryhmät: kesäkuoro, runoryhmä sekä äänenkäytön opetus. Jututetaanpa hieman Kirstiä...

Kerro itsestäsi; kuka olet, mistä tulet?
Olen Kirsti Koponen, diplomilaulaja ja laulunopettaja. Pikku-Huopalahdessa asuva onnellinen mummi. Synnyin Oulussa vuonna 1952 ja tulin Helsinkiin opiskelemaan musiikkia.
Millä mielellä tulit Kampin palvelukeskukseen töihin? Oliko sinulla jo ennalta tietoa  Kampin toiminnasta?
Tulin uteliaana. Tietoni Kampista olivat vähäiset; olin kuullut vain hyvästä ruuasta.

Miltä nyt, muutaman viikon kokemuksen perusteella, tuntuu?
Loistavalta! Nyt suhtaudun omaan ikääntymiseeni luottavaisesti. Monipuolinen harrastus- ja viriketoiminta ovat yllättäneet minut täysin! Laulutunnit, runoustunnit sekä kuorotoiminta ovat avanneet minussa ihmeellisen syvän ilon, koska asiakkaani ovat niin innostuneita ja kiitollisia oppiessaan uutta.

Mitä kertoisit ystävällesi / sukulaisellesi Kampista?
Lähde kotoasi, niin löydät Kampin monipuolisen tarjonnan avulla itsestäsi uinuvia kykyjä, lämminhenkistä huumoria, ryöppyävää iloa ja uusia tuttavuuksia, jopa ystävyyttä.

Kirstin sanoin;  
"Taide on napanuora ylimaalliseen."

Kirsti ja kuoron jäseniä nuottivihkojen ääressä.
Kesäkuoro harjoittelee maanantaisin klo 10 - 12. Kuoron tähtäimessä on loppukesän konsertti, mahdollisesti jopa musikaali. Runoryhmä kokoontuu tiistaisin 11 - 12 ja äänenkäytön opetusta Kirsti antaa keskiviikkoisin klo 10 - 12.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti