23.7.2016

Kiinnostaako käsityöt?

Ompele uutta tai korjaa vanhaa, kudo kangaspuissa kaunista kotiin, päästä luovuus valloilleen ja kokeile jotakin ihan uutta!
Olitpa sitten vasta-alkaja tai taitava konkari, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan pohjakerroksen Duunari ompelu- ja kudontatilaan. Käytössäsi on mm. valoisaa pöytätilaa, ompelukone, saumuri ja kangaspuut. Omat materiaalit mukaan.


Duunarissa ohjaajan sijaisena toimii Jaana Väisänen. "Olen koulutukseltani kädentaitojen ohjaaja, tekstiilitaiteen maisteri/ opettaja sekä kutoja. Inspiroidun ihmisten tarinoista, luonnosta, kauniista väreistä ja innostun yhdessä tekemisestä. Joka päivä voi oppia uutta."



Jaanan ajatuksia käsitöistä Kampissa:
"Käsityö on ihana harrastus, "pakkomielle" terapiaa, ajanvietettä, ilmaisukeino, ihmissuhteita, ystävyyttä, syy lähteä kotoa, kahvittelua, naurua, maailmanparannusta, iloa silmälle ja sielulle."


Syksyllä alkavista kädentaitojen ryhmistä ja kursseista saa lisätietoa tulemalla paikan päälle tutustumaan sekä täältä Kampin palvelukeskuksen virallisilta sivuilta, kohdasta Kädentaidon ryhmät.
Jaanalle voi tietysti myös soittaa
p. 09 310 44511

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti