4.10.2016

Helsingin kaupunki kehittää digitaalisia palvelujaan


Helsingin kaupunki on käynnistänyt pilottihankkeen, jossa se tekee tunnetuksi maksutonta, langatonta verkkoaan. Pilotti on osa laajempaa hanketta, joka tähtää digitaalisten palvelujen kehittämiseen ja niiden saavutettavuuden parantamiseen.
Pilottihankkeessa luodaan langattomasta verkosta kertovat opasteet ja opastetaan asiakkaita verkon käytössä. Pilotti toteutetaan kahdessa kaupungin toimipisteessä, Kampin palvelukeskuksessa ja Itäkeskuksen kirjastossa.
Pilotin ajaksi Kampin palvelukeskukseen on luotu langaton Helsinki-verkko. Verkkoon voi liittyä omalla älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella. Helsinki-verkon toimintaperiaate on sama kuin muidenkin kaupungin maksuttomien, langattomien verkkojen (Helsingin kaupungin WLAN, Helsingfors stads WLAN ja Helsinki City Open WLAN).

Opastusta langattoman verkon käyttöön saa mm. varaamalla palvelukeskuksen neuvonnasta (puh. 09 310 44513) 45 minuutin mittaisen henkilökohtaisen opastusajan. Pilotti jatkuu 9.12.2016 saakka ja toteutetaan yhteistyössä Kaupungin kanslian osallisuus- ja neuvontayksikön, ENTER ry:n, Itäkeskuksen kirjaston, sekä Lasipalatsin Mediakeskuksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti