12.10.2016

Oppien ja oivaltaen-tapahtuma


Ilmassa oli kihelmöivää jännitystä ja pirskahtelevaa iloa, kun päiväkotilapset ja seniorit kokoontuivat tutustumaan toisiinsa ja liikkumaan yhdessä Kampin palvelukeskuksen juhlasaliin. Alkamassa oli vanhustenviikon yhteydessä pidetty Oppien ja oivaltaen tapahtuma.

Suunnittelusta ja toteutuksesta vastasivat yhdessä Sosiaali- ja terveysvirasto, Varhaiskasvatusvirasto, sekä Liikuntaviraston ohjaus ja hyvinvointiosasto. Ensimmäistä kertaa järjestettyyn tilaisuuteen kokoontui 20 päiväkotilasta ohjaajineen Kampin päiväkodista ja 17 senioria.  


Päivän ohjelmassa oli perinteisiä piirileikkejä, lasten kaikille opettama muumitanssi, loruja, kontaktiharjoituksia ja päivän kruununa jonossa tehty satuhieronta. Harjoituksessa päiväkodin ohjaaja luki tarinaa ja samalla etenevää tarinaa piirrettiin edessä olevan selkään - rentouttava harjoitus kaikille mukana olleille.


Tilaisuuden päättyessä useampikin seniori sai vielä lapsilta lämpimän halauksen kiitokseksi mukavasta yhteisestä liikuntatuokiosta. Iloisin mielin väki poistui tilaisuudesta uutta tapaamista toivoen.

Riitta Ahlsten

Ts. Senioriliikunnansuunnittelija

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti