2.4.2015

Yrittäjämarkkinat 25.3.


 
Menneen viikon keskiviikkona Kampin palvelukeskuksessa järjestettiin Yrittäjämarkkinat. Toki heman vastaavanlaisia tapahtumia on järjestetty talossa aiemminkin. Jatkossa vuorovuosin Kampissa ja Kinaporin monipuolisessa palvelukeskuksessa järjestettävän markkinatapahtuman tarkoitus on tiivistää yritysten kanssa tehtävää yhteistyötä tarjoamalle kaupallisille toimijoille mahdollisuus esitellä toimintaansa ja tuotteitaan palvelukeskuksen tiloissa, ja toisaalta tuoda yritysten tarjoamia palveluita ja tuotteita asiakkaiden ulottuville.


 
Tuleviin tapahtumiin pyrimme valitsemaan yritykset niin, että mahdollisimman moni toimija pääsee mukaan. Kamppiin kutsuimme yrityksiä erityisesti asiakkailta nousseiden toiveiden perusteella. 

  
 
Kampin tapahtumaan osallistuneet yritykset tarjosivat kattavasti erilaisia palveluita esteettömän ja turvallisen kotona asumisen tueksi, esittelyssä oli myös hyvinvointipalveluita ja -tuotteita, sekä hyviä markkinatarjouksia.

 
 
Jos markkinatapahtuma jäi keskiviikolle sattuneesta takatalvesta ja lumipyrystä johtuen väliin, keskiviikkona 8.4. (yläaulassa klo 10-14) on mahdollisuus osallistua Koti ja asuminen -teemapäivään, jossa on puolestaan paikalla suuri joukko kaupungin toimijoita ja yhteistyökumppaneita.

Koti ja asuminen -teemapäivässä voit tutustua mm. näihin:
 
Helsingin kaupungin hissiprojekti, Helsingin Kulttuurikeskus (kulttuurikaveri-hanke), Helsingin kaupungin Pelastuslaitos (kodin paloturvallisuus), Helsingin kaupungin Liikuntavirasto, Helsingin kaupunginkirjasto (seniorityö ja kotikirjasto), ENTER ry, Vanhustyön keskusliitto (korjausneuvonta ja senioritoiminta), Helsingin seudun liikenne (KutsuPlus ja muut HSL:n palvelut), Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä /Kierrätyskeskus, Itä-Helsingin Lähimmäistyö (Senioriverkko-projekti ja Movedos-hyvinvointipilotti), Respecta, Menumat ja Vanhusten turva ry    
                                
                                

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti