9.6.2015

Aalto toi Kamppiin Kasvihotellin




Kaikki alkoi keväällä, kun Kamppiin asteli kaksi Aalto-yliopiston taiteen laitoksen väitöskirjaansa valmistelevaa opiskelijaa. Kahvikupin äärellä saimme kuulla kahden nuoren opiskelijan ideasta tuoda palvelukeskukseen kesän ajaksi osallistava taideprojekti, jonka tarkoituksena olisi luoda yhteisöllisyyttä palvelukeskuksen ja ympäröivän asuinalueen välille. Näin alkoi Kampin Kasvihotellin tarina.   


Kasvihotelli avautui 1.6. ja on avoinna aina elokuun puoliväliin saakka. Se että hotelli on täysin maksuton ei ole suinkaan tämän paikan erikoisin piirre, sillä tämä hotelli on tarkoitettu vain huonekasveille!

Lomalaiset voivat tuoda muutoin yksin kotiin loman ajaksi jäävät kasvinsa hoitoon Kasvihotelliin ja palvelukeskuksen asiakkaat pitävät niistä huolen. Jokainen hotellissa majoittuva kasvi saa oman huoneentaulun, jossa on omistajan ohjeet, kuinka kasvia tulee hoitaa, jotta se voi hyvin.


Kasvihotellin avajaisia vietetään perjantaina 12.6. Lisätietoja: http://www.helsinkipaiva.fi/fi/urbaani-puutarhajuhla-kampin-palvelukeskuksessa 






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti