10.6.2015

Klovneriasoolo piristi päivää!



Taina Mäki-Iso kysyi lapsilta, mikä tämä heidän mielestään on.
Joku vastasi kirkonkello, toinen lamppu ja kolmas nukkumapaikka.

Kampin palvelukeskuksessa saatiin nauttia klovneria-esityksestä haMEmo. haMEmo on Kansallisteatterin kiertuenäyttämön tuottama esitys.


 

haMEmo on Taina Mäki- Ison klovneriasoolo, esitys muistamisesta ja unohtamisesta. Klovni Tapikka ihmettelee ihmisen eri ikävaiheita ja elämänsä ihanuuksia valmistautumalla samalla jättämään niille jäähyväiset. Lapsuus, työikä ja vanhuus vuorottelivat, välillä oli leikkiä, välillä jäykkää ja vaivalloista liikkumista, välillä taas lapsen nukuttamista.


 

Esitystä seurasivat palvelukeskuksen asiakkaiden lisäksi päiväkoti Kampin lapset. Lapset eläytyivät esitykseen ja ymmärsivät hienosti esityksen kulkua. Naurunremakka kaikui moneen otteeseen juhlasalissa.

Esityksen loppupuolella oli keskustelutuokio, jonka aikana yleisö sai antaa esityksestä palautetta. Taina Mäki-Iso sai vastattavakseen tiukkoja kysymyksiä lapsilta. Häneltä kysyttiin mm. oletko suomalainen, missä asut, osoitetta myöten, myös ikä haluttiin tietää. Varttunut yleisö kertoi nauttineensa esityksestä. Heidän mielestään esitys oli virkistävä ja iloinen, myös esityksen erilaisuutta kiiteltiin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti