8.6.2015

Wirkkulan avajaiset 4.6.2015

 

 
Wirkkulan avajaiset vietettiin aurinkoisessa säässä Pihlajasaaressa. Kova tuulikaan ei haitannut juhlijoita. Ohjelma oli perinteinen, johtaja Riitta Kauppila toivotti juhlijat tervetulleiksi, Vanhan kirkon kappalainen  Maija Kuoppala siunasi kesäkauden, suvivirsi laulettiin yhdessä. Musiikista vastasi Liikennelaitoksen puhallinorkesteri. Saari hehkui vihreänä, tunnelma oli lämmin ja iloinen. Kesää on odotettu ja siitä halutaan nauttia. Kampin palvelukeskuksen vapaaehtoiset ja henkilökunta huolehtivat siitä, että kaikki saivat grillimakkaraa ja perunasalaattia ja jälkiruoaksi kahvia ja korvapuustin.



Asiakkaita juhlassa oli 128, yhteensä väkeä oli 160, kun mukaan otetaan esiintyjät, vapaaehtoiset ja henkilökunta. Tyytyväisyys järjestelyihin, ohjelmaan ja yhdessä oloon näkyi iloisissa ilmeissä. Asiakkaat antoivat runsaasti positiivista suullista palautetta.  Liikennelaitoksen puhallinorkesterin kapellimestari lupasi, että he tulevat ensi vuonna soittamaan avajaisissa, näin perinteet jatkuvat.


 

Wirkkulassa tapahtuu joka viikko jotakin  mukavaa. Wirkkulan kesän ohjelma on jaossa palvelukeskuksessa ja Wirkkulassa, sen voi löytää myös netistä. Isoja tapahtumia järjestetään useita: 16.6. vietetään liikuntapäivää, jonka järjestävät eläkeläisjärjestöt, liikuntavirasto ja Kampin palvelukeskus yhteistyössä.  Tansseja pidetään 18.6., 16.7. ja 13.8., Bel Ami tahdittaa tanssimista. 16.7. juhlitaan Wirkkulan 20 vuotisjuhlaa ja 11.8. pidetään Toimintazembalot.  Yhdessä vapaaehtoisten ja asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa on rakennettu hienot puitteet kesän vietolle Helsingin sydämessä upeissa maisemissa. Nautitaan kesästä! Tervetuloa Wirkkulaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti