17.6.2015

Liikuntapäivä Wirkkulassa kiinnosti!


Jo lähes traditioksi muodostunut liikuntapäivää vietettiin Wirkkulassa tiistaina 16.6.2015. Vaikka sää näytti mantereella tuuliselta ja epävakaalta, ei se osallistujia haitannut, sillä heitä oli liki 170 paikalla. Ja onneksemme saimme kuitenkin nauttia Pihlajasaaressa ajoittain aurinkoisesta vaikkakin tuulisesta säästä.
 


 
 Päivä avattiin Helsingin Eläkeläisyhdistyksen puheenjohtaja Risto Björckmanin sanoilla. Avauspuheen jälkeen oli Liikuntaviraston vuoro lämmitellä asiakkaita vauhdikkaalla puistojumpalla, haitarin säestämänä. Jumpan jälkeen oli joukkueisiin jako jotta päästiin kisailemaan. Kisailussa oli mm. haitaristin soittamien musiikkikappaleiden arvailua.
 

Päivän aikana oli muutakin toimintaa. Oli ohjattua ongintaa, luontopolulla oli luonnonaiheisia kysymyksiä ja sauna oli lämpimänä. Wirkkulan viereen juuri valmistunutta tasapainorataa uskallettiin myös kokeilla.
 
 

 

Päivän aikana liikkuessa monilla tuli nälkä, joka myös huomattiin vapaaehtoisten kahvilassa. Makkaraa ja lettuja myytiin hurjaa vauhtia. Grillin ympärillä oli kova kuhina. Kaiken kaikkiaan oli touhukas ja hauska päivä!
 
Liikunnallisin kesäterveisin,
Kampin fysioterapeutti Linda.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti