6.11.2018

Kiinnostaako kädentaidot?


Ompele uutta tai korjaa vanhaa, kudo kangaspuissa kaunista kotiin, päästä luovuus valloilleen ja kokeile jotakin ihan uutta! Olitpa sitten vasta-alkaja tai taitava konkari, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Kampin kellarikerroksen Duunari ompelu- ja kudontatilaan, Kätsy kädentaitopajaan ja Keltsu taidetilaan. Voit varata kangaspuihin kudontavuoron ja tulla kutomaan mattoa, kaitaliinaa, tabletteja tai kaulahuivia iloksi itselle tai vaikka lahjaksi. Ompelimossa käytössäsi on mm. valoisaa pöytätilaa, ompelukoneet, saumurit ja silityspiste. Omat materiaalit mukaan. Järjestämme erilaisia kädentaitokursseja. Tiloissa toimii myös vapaaehtoisten vetämiä ja itsenäisiä harrastajaryhmiä.
Kädentaitojen ohjaajat Jaana (oik) ja Ksenia esittelivät loppuvuoden kurssitoimintaa.
Duunarissa ohjaajana toimii Jaana Väisänen: "Olen koulutukseltani kädentaitojen ohjaaja, tekstiilitaiteen maisteri/ opettaja sekä kutoja. Inspiroidun ihmisten tarinoista, luonnosta, kauniista väreistä, uusista tekniikoista ja innostun yhdessä tekemisestä. Joka päivä voi oppia uutta."
Jaanan ajatuksia käsitöistä Kampissa:
"Käsityö on ihana harrastus, "pakkomielle" terapiaa, ajanvietettä, ilmaisukeino, ihmissuhteita, ystävyyttä, syy
lähteä kotoa, kahvittelua, naurua, maailmanparannusta, iloa silmälle ja sielulle."
 

Kätsyssä ohjaajana toimii Ksenia Niskala: ”Koulutukseltani olen monipuolinen taiteilija ja käsityöohjaaja.

Sukujuureni ovat 50/50 Ukrainalta ja Venäjältä, mutta kotini ja perheeni on ollut Suomessa jo 20 vuotta. Taide ja käsityöt ovat kiinnostaneet vauvasta saakka. Pidän piirtämisestä ja maalaamisesta. Olipa sitten välineenä lyijykynä, akryyli- tai kankaanpainovärit, pohjana paperi, puu tai kangas, tai jopa sateenvarjot ja kengät. Materiaaleista villa on suosikkini. Huovutan kaikilla menetelmillä ja Kamppiin olen tuonut uuden tekniikan, akvarellimaisen villamaalauksen, millä syntyy kauniita tauluja. Nyt joulun alla teemme mm. villamaalausta, decoupage -servettitekniikkaa ja koristeita luonnonmateriaaleista.

Vapaa-ajalla harrastan ympärivuotista kalastusta. Olisi mukava vaihtaa kokemuksia samanhenkisten harrastajien kanssa vaikka keskusteluryhmän tai kädentaitojen merkeissä.


Seuraa kädentaitojen kurssi-ilmoituksia palvelukeskuksen kotisivuilta, ilmoitustauluilta ja Facebookissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti