22.12.2014

Kampin palvelukeskuksen joulutervehdys!

 
 
Henkilökunnan jouluinen ryhmäkuva - tunnistatko, kuka on kukin?
 

Kampin palvelukeskuksen vuosi 2014 on ollut aktiivisen toiminnan vuosi. Uusia asiakkaita ja vapaaehtoisia on tullut mukaan toimintaamme, olemme luoneet uusia yhteistyösuhteita erilaisten toimijoiden kanssa.
Kampin  palvelukeskuksessa on marraskuun loppuun mennessä myönnetty uusia palvelukeskuskortteja 1299 , tarroitettu vanhoja 2869 , asiakaskäyntejä on ollut 237 876, palvelukeskuksessa toimii yli 220 vapaaehtoista. Vuoden aikana olemme saaneet kokea monia hienoja elämyksiä. Yleisötapahtumissa  on ollut runsaasti osanottajia, tietoa on ollut saatavilla monista eri aiheista. Harrastusryhmät ja vertaistukiryhmät ovat kokoontuneet aktiivisesti.
Kampin palvelukeskuksessa musiikki on tärkeässä asemassa viikon ohjelmassa, palvelukeskuksessa lauletaan yhdessä monta kertaa viikossa, tanssitaan niin pari- kuin senioritanssiakin, orkesteria ollaan perustamassa. Lauluryhmät ovat harjoitelleet ahkerasti ja ilahduttaneet omilla esityksillään meitä kaikkia.
Henkilökunnan työpanosta on siirretty entistä enemmän erityistä tukea vaativien asiakkaiden ohjaamiseen ja tukemiseen, etsivää työtä on tehty aktiivisesti. Palvelukeskuksen  palvelut on tarkoitettu helsinkiläisille eläkeläisille ja työttömille, toiminnasta tiedottaminen on tärkeää. Meistä jokainen voisi ottaa vuoden 2015 haasteeksi tuoda mukanaan yhden uuden asiakkaan vuoden 2015 aikana!


Kiitos kaikille asiakkaille, vapaaehtoisille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille menneestä vuodesta!

Jouluisin terveisin,
palvelukeskuksen johtaja Riitta Kauppila

4 kommenttia:

  1. Olette naamioituneet tontuiksi ja pukeiksi niin, että on erittäin vaikeaa, etten sanoisi

    aivan mahdotonta tunnistaa ketään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tehtävä on haastava. Kaikki henkilökunnan edustajat eivät itsekään tunnistaneet itseäänkään tuosta joukosta.

      Poista
  2. Uusia asiakkaita tulee vauhdilla Hietaniemenkadun palvelukeskuksesta ja vähän kauempaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotamme myös uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi! Puskaradio on tunnetusti paras tiedotuskanava.

      Poista