9.12.2014

Kokataan yhdessä -kerho




Syksyn viimeisellä kokoontumiskerralla virittäydyimme pikkujoulu tunnelmaan. Tarjolla oli noutopöydästä muun muassa kinkkua, laatikoita, venäläinen sillilautanen, luumuvanukasta ja Pekan herkullista suklaakakkua.             Kulinaariseksi nautinnoksi osoittautui merileväkaviaari, jota tarjoiltiin smetanan ja sipulin kera.Kattaukseenkin panostimme tällä kerralla ja värit oli valittu Itsenäisyyspäivän tyyliin.

Syksyn toiminnasta jäi ryhmäläisille hyvä mieli ja kaikki haluaisivat jatkaa myös ensi vuonna. Kaikki saivat varmaan syksyn mittaan toisiltaan hyviä vinkkejä ruoanlaittoon, unohtamatta myöskään tutustumista ja yhteisiä keskusteluja. Ryhmäläisiltä on pyydetty reseptejä esimerksiksi tänne blogiin, mutta tulimme siihen tulokseen, että luovuus sekä hyvät ja edulliset raaka-aineet ovat innoittaneet meitä ja välillä reseptit on unohdettu kokonaan, paitsi alla oleva.
 
Ripaus – rakkautta
Hyppysellinen   – huumoria
Kupillinen – kuplivaa naurua
Lusikallinen – luovuutta
Kilo – kikatusta
 
Lasillinen – lämpöä
  
 
 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti