Syksyn viimeisellä kokoontumiskerralla virittäydyimme pikkujoulu tunnelmaan. Tarjolla oli noutopöydästä muun muassa kinkkua, laatikoita, venäläinen sillilautanen, luumuvanukasta ja Pekan herkullista suklaakakkua. Kulinaariseksi nautinnoksi osoittautui merileväkaviaari, jota tarjoiltiin smetanan ja sipulin kera.Kattaukseenkin panostimme tällä kerralla ja värit oli valittu Itsenäisyyspäivän tyyliin.
Syksyn toiminnasta jäi ryhmäläisille hyvä mieli ja kaikki
haluaisivat jatkaa myös ensi vuonna. Kaikki saivat varmaan syksyn mittaan
toisiltaan hyviä vinkkejä ruoanlaittoon, unohtamatta myöskään tutustumista ja
yhteisiä keskusteluja. Ryhmäläisiltä on pyydetty reseptejä esimerksiksi tänne blogiin,
mutta tulimme siihen tulokseen, että luovuus sekä hyvät ja edulliset
raaka-aineet ovat innoittaneet meitä ja välillä reseptit on unohdettu kokonaan,
paitsi alla oleva.
Ripaus – rakkautta
Hyppysellinen – huumoria
Kupillinen – kuplivaa naurua
Lusikallinen – luovuutta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti